Pris

Jeg laver gerne budget pris, men ved mindre projekter tager jeg time pris.
Standard-pris er: 895,- Dkr ekskl. moms pr. time.
(Timeprisen justeres hvert år d. 1. december.)


Rabat

Forudbestiller du 10 timer eller mere og er ok med, at jeg fakturerer dig forud for opgavens påbegyndelse, kan jeg til gengæld tilbyde en rabat på 10% på hele ordren. (Dermed bliver den reelle timepris 805,50 Dkk ekskl. moms)


Tidsfobrug

I tilfælde af time arbejde noterer opgave-tidsforbrug pr. påbegyndte kvarter.

Mindste fakturerede forbrug er en time. Hvis jeg har anvendt mindre end en time på din opgave, har du de resterende minutter til gode. Du bliver informeret om, hvor mange minutter, der er tilovers, når opgaven er afsluttet.

Den arbejdstid, som bliver faktureret, omfatter modellering-,design-, texuring-,  rendering-, og support arbejde samt rådgivning i løbet af opgaven, tid anvendt på transport til og fra dit/jeres kontor, møder, telefonsamtaler og mail-korrespondance.


Når du sender mig en forespørgsel på en opgave, vil jeg altid sende dig en oversigt over den tidligst mulige leveringsdato.

Leveringstid


Mine arbejdstider er hverdage fra 9.00 til 17.00.

Hvis din opgave kræver, at jeg arbejder mellem klokken 17.00 og 9.00 på hverdage kommer der et tillæg på 50 % oveni standard timeprisen.

I weekender og på helligdage kommer der et tillæg på 100%. Weekenden begynder fredag klokken 17.00.

Ovenstående betyder, at jeg vil notere 1 ½ time brugt for hver time, der er arbejdet uden for normal arbejdstid og 2 timer for hver time, der er arbejdet i weekenden eller på helligdage.

Hvis jeg selv vælger at arbejde om aftenen, i weekenden eller på helligdage - fordi det passer bedre med mine planer, betaler du naturligvis ikke tillæg.

Arbejde på skæve tider er for det meste et resultat af, at opgaven undervejs i forløbet har ændret sig fra den oprindelige opgavebeskrivelse eller at jeg har modtaget afgørende information for sent til, at deadline kan nås i den almindelige arbejdstid.

Jeg gør dig opmærksom på evt. tillæg før jeg påbegynder/fortsætter med opgaven, så du har mulighed for at udskyde leveringsdatoen og dermed undgå tillæg.

Skæve tider


Hvis du har en haste-opgave og har brug for, at jeg går i gang med din opgave i løbet af 48 timer, kommer der et tillæg på 100% på hele ordren, medmindre vi har aftalt andet.

Ovenstående gælder også, hvis du i løbet af projektet finder ud af, at opgaven skal være færdig til en bestemt dato, uden at vi tidligere har aftalt denne dato - eller hvis en bestemt deadline skal overholdes på trods af at opgaven har ændret sig i forhold til den oprindelige opgavebeskrivelse.

Akut-tillæg


Jeg har stor forståelse for at planer kan ændre sig og at uforudsete ting sker. Du kan frit aflyse opgaver helt frem til 72 hverdagstimer før opgaven skal påbegyndes. 

Opgaver som aflyses herefter - uanset grund - faktureres således:
Timer, der allerede er blevet brugt på opgaven, faktureres med 100% af timeprisen.
Timer, der endnu ikke er brugt, men som var reserveret til opgaven, faktureres med 50% af timeprisen.

Aflysninger


Jeg er til at få fat på alle hverdage mellem 9:30 - 15:30 - dog kan jeg være i møde, men vil altid tjekke min mail / telefon umiddelbart efter og sende dig et svar.

Hvornår kan du få fat på mig?


Jeg fortæller dig altid gerne om mine ferieplaner og når jeg endelig tager afsted på ferie, vil der være oprettet feriesvar på min mail og telefonsvarer - så du hurtigt kan få information om, hvornår jeg er til at få fat på igen.

Jeg holder fri alle helligdage (og er ikke til at få fat på) medmindre vi har aftalt andet.

Ferie


Jeg sender faktura samme uge som 1. design-udkast eller html-fil er produceret og leveret.

Betaling


Du skal selv sikre dig, at de valg du træffer, og at det du gør som følge af min rådgivning.

Ansvar


Tak, fordi du tog dig tid til at læse hele dokumentet!